ΤΜΗΜΑΤΑ

Τακτικά Τμήματα Αγγλικών

ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – pr. Junior (α’-β’ δημοτικού) ηλικίες 5-7

Ένα μάθημα που στοχεύει στην εξοικείωση των παιδιών με την ξένη γλώσσα. Δίνουμε τη δυνατότητα στο παιδί να αγαπήσει τα Αγγλικά από την πρώτη στιγμή μέσα από ένα βιωματικό μάθημα με ήχο,εικόνα και κίνηση. Παιχνίδια, videos, DVDs, μουσική, χειροτεχνίες, story-telling, flashcards, θεατρικό παιγνίδι είναι τα «εφόδια» που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε το σκοπό αυτό.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – Παιδικά & Εφηβικά

Διδάσκουμε Αγγλικά σε παιδιά ηλικίας από 7 ετών και πάνω. Εφαρμόζουμε προηγμένες διδακτικές μεθόδους με εγγυημένη επιτυχία σε προσιτές τιμές. Οι μαθητές μας βιώνουν τη γλώσσα και την εμπεδώνουν καλύτερα μέσα από τη χρήση της.

Οι καθηγητές μας έχουν σαν στόχο να εκπαιδεύσουν τους μαθητές να κατασκευάζουν και να ανατροφοδοτούν μόνοι τους τη γνώση. Οι σπουδαστές, παιδιά και έφηβοι, δεν αποστηθίζουν τόσο, όσο αξιολογούν, συνθέτουν και παράγουν λόγο.

Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες σε αυτά κινούνται σε θεματικές κατηγορίες, όπως τα ζώα, τα ρούχα, κλπ. για τους μικρούς μας μαθητές, ή τα ταξίδια, τις διασημότητες, κλπ. για τους εφήβους.
Η προσέγγιση είναι πάντα βιωματική και δραματοποιείται μέσω του διαδραστικού πίνακα. Έτσι, οι μαθητές εισπράττουν τη γνώση πολυαισθητικά, άρα και πιο αποδοτικά.

Παιγνίδια, μουσική, κίνηση και ζωγραφική ενσωματώνονται στο μάθημα, ανάλογα την ηλικία και τις ανάγκες της τάξης, εμπλουτίζοντάς το παιδαγωγικά.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Εξάσκησης προφορικού λόγου

Πολλοί ενήλικες ζητάνε μαθήματα για να μάθουν, βελτιώσουν, εξασκήσουν τα Αγγλικά τους. Υπάρχουν, λοιπόν, ευέλικτα προγράμματα για ιδιαίτερα μαθήματα ή ολιγομελή τμήματα στα οποία ο σπουδαστής πετυχαίνει το στόχο του, δίνοντας έμφαση στις προσωπικές ανάγκες του.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Προετοιμασίας Εξετάσεων

Για τους ενήλικες που επιθυμούν μαθήματα Αγγλικών με στόχο τις εξετάσεις, πραγματοποιούνται ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας κατά τη διάρκεια των οποίων ο καθηγητής εξατομικεύει τη διδασκαλία με βάση τις ανάγκες του μαθητή. Έτσι, καλύπτεται η ύλη ενός coursebook ή test book ανάλογα με το χρόνο τον οποίο διαθέτει ο μαθητής, αλλά και με τις εξετάσεις στις οποίες θα διαγωνισθεί.