ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Προσφορά για την a junior

Η Προσφορά λήγει σε :

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Δέσμευσε την προσφορά..

Περιγραφή προσφοράς :

Η προσφορά μας περιλαμβάνει την παρακολούθηση της τάξης  a junior στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλεξάνδρα Μπάφα» στο Χαλάνδρι με κόστος 225€ από 450€. Η προσφορά ισχύει για μια ολόκληρη σχολική χρονιά και αφορά σε ένα παιδί.

Όροι & Προϋποθέσεις προσφοράς :

1/ Αυτή η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη προωθητική μας ενέργεια.
2/ Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να δεσμεύσετε την προσφορά είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα προσφοράς πριν τη λήξη της.
3/ Η Εγγραφή στοιχίζει 30€ και συμπεριλαμβάνεται μέσα στην προσφορά.
4/ Τα βιβλία δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
5/ Τα μαθήματα θα γίνονται στη διεύθυνση Βόλου 7 στο Χαλάνδρι.

Λίγα λόγια για εμάς :

Το μάθημα στην a junior στοχεύει στην εξοικείωση των παιδιών στην ξένη γλώσσα.

Η προσέγγιση είναι πάντα βιωματική και δραματοποιείται μέσω του διαδραστικού πίνακα. Έτσι, οι μαθητές εισπράττουν τη γνώση πολυαισθητικά, άρα και πιο αποδοτικά.

Δίνουμε τη δυνατότητα στο παιδί να αγαπήσει τα Αγγλικά από την πρώτη στιγμή μέσα από ένα βιωματικό μάθημα με ήχο,εικόνα και κίνηση.

Παιγνίδια, μουσική και ζωγραφική ενσωματώνονται στο μάθημα, ανάλογα με τις ανάγκες της τάξης, εμπλουτίζοντάς το παιδαγωγικά. Έτσι,οι μαθητές μας βιώνουν τη γλώσσα και την εμπεδώνουν καλύτερα μέσα από τη χρήση της.

Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες σε αυτά κινούνται σε θεματικές κατηγορίες, όπως τα ζώα, τα ρούχα, κλπ. για τους μικρούς μας μαθητές, ή τα ταξίδια, τις διασημότητες, κλπ. για τους εφήβους. Τα βιβλία είναι προσεκτικά επιλεγμένα και το μάθημα εμπλόυτίζεται με πολιτιστικά στοιχεία σχετικά με την αγγλική κουλτούρα.

Οι μικροί μας μαθητές έρχονται σε επαφή με τα Αγγλικά σε ένα φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον,όπου προωθείται η συμμετοχή,η συνεργατική μάθηση και δίνεται έμφαση στην επικοινωνία(oral practice).