ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Προσφορά για την b Junior

Η Προσφορά λήγει σε :

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Δέσμευσε την προσφορά..

Περιγραφή προσφοράς :

Η προσφορά μας περιλαμβάνει την παρακολούθηση της τάξης  b Junior στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλεξάνδρα Μπάφα» στο Χαλάνδρι με κόστος 500€ από 630€. Η προσφορά ισχύει για μια ολόκληρη σχολική χρονιά και αφορά σε ένα παιδί.

 

Όροι & Προϋποθέσεις προσφοράς :

1/ Αυτή η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη προωθητική μας ενέργεια.
2/ Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να δεσμεύσετε την προσφορά είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα προσφοράς πριν τη λήξη της.
3/ Η Εγγραφή στοιχίζει 30€ και συμπεριλαμβάνεται μέσα στην προσφορά.
4/ Τα βιβλία δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
5/ Τα μαθήματα θα γίνονται στη διεύθυνση Βόλου 7 στο Χαλάνδρι.

Λίγα λόγια για εμάς :

Σε αυτό το επίπεδο,οι καθηγητές μας έχουν σαν στόχο να εκπαιδεύσουν τους μαθητές να κατασκευάζουν και να ανατροφοδοτούν μόνοι τους τη γνώση. Τα παιδιά συνθέτουν και παράγουν λόγο με κριτική σκέψη.

Στην τάξη εφαρμόζουμε προηγμένες διδακτικές μεθόδους. Σε συνδυασμό με την ενημέρωση και την πληροφόρηση από το internet  κατά τη διάρκεια του μαθήματος ,οι μαθητές μας βιώνουν τη γλώσσα και την εμπεδώνουν καλύτερα μέσα από τη χρήση της.

On line εφόδια και διαδραστικός πίνακας παρακινούν τους μικρούς μας μαθητές να σκέφτονται και να μιλούν στα αγγλικά.Η προσέγγιση είναι πάντα βιωματική και έτσι, οι μαθητές εισπράττουν τη γνώση πολυαισθητικά, άρα και πιο αποδοτικά.

Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες σε αυτά κινούνται σε θεματικές κατηγορίες, όπως τα ζώα, τα ρούχα, κλπ. για τους μικρούς μας μαθητές, ή τα ταξίδια, τις διασημότητες, κλπ. για τους εφήβους.

Παιγνίδια, μουσική, κίνηση και ζωγραφική ενσωματώνονται στο μάθημα, ανάλογα με τις ανάγκες της τάξης, εμπλουτίζοντάς το παιδαγωγικά.