ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Δωρεάν εγγραφή για όλες τις τάξεις

Η Προσφορά λήγει σε :

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Δέσμευσε την προσφορά..

Δωρεάν μαθήματα Pre Junior

Περιγραφή προσφοράς :

Η προσφορά ισχύει για όλους όσοι θέλουν να γραφτούν στο φροντιστήριο μας και αφορά την εγγραφή σε οποιαδήποτε τάξη στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλεξάνδρα Μπάφα» στο Χαλάνδρι. Με την προσφορά κάνουμε ΔΩΡΟ την εγγραφή σας,καθώς επίσης και έκπτωση -15% στα δίδακτρα του δεύτερου παιδιού. Η έκπτωση  -15% ισχύει για αδέρφια και φίλους των παιδιών, εφόσον έρθουν μαζί να κάνουν την εγγραφή και έχουν συμπληρώσει τη φόρμα προσφοράς.

 

Όροι & Προϋποθέσεις προσφοράς :

1/ Αυτή η προσφορά μπορεί να συνδυαστεί με κάποια άλλη προωθητική μας ενέργεια.
2/ Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να δεσμεύσετε την προσφορά είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα προσφοράς πριν τη λήξη της.
3/ Με την συμπλήρωση της φόρμας η εγγραφή σας είναι Δωρεάν. Επίσης,δικαιούστε έκπτωση -15% στο δεύτερο παιδί. Η προσφορά μας ισχύει για αδέρφια,αλλά και φίλους των παιδιών.
4/ Τα βιβλία δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
5/ Τα μαθήματα θα γίνονται στη διεύθυνση Βόλου 7 στο Χαλάνδρι.

Λίγα λόγια για εμάς :

Το σχολείο μας υποστηρίζει το ομαδικό μάθημα,καθώς καλλιεργεί τη φαντασία,η οποία είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος και απαραίτητη για τη μάθηση της ξένης γλώσσας.

Στην τάξη,ο μαθητής ενθαρρύνεται και κερδίζει αποδοχή και κοινωνικότητα,στοιχεία που τονώνουν την αυτοπεποίθησή του.

Εφαρμόζουμε προηγμένες διδακτικές μεθόδους και ακολουθούμε ένα επιστημονικά άρτιο σχέδιο μαθήματος.Σε συνδυασμό με την ενημέρωση και την πληροφόρηση από το internet κατά τη διάρκεια του μαθήματος ,οι μαθητές μας βιώνουν τη γλώσσα και την εμπεδώνουν καλύτερα μέσα από τη χρήση της.

On line εφόδια και διαδραστικός πίνακας παρακινούν τους μικρούς μας μαθητές να σκέφτονται και να μιλούν στα αγγλικά.Η προσέγγιση είναι πάντα βιωματική και έτσι, οι μαθητές εισπράττουν τη γνώση πολυαισθητικά, άρα και πιο αποδοτικά.