ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Προσφορά για την pre junior

Η Προσφορά λήγει σε :

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Δέσμευσε την προσφορά..

Δωρεάν μαθήματα Pre Junior

Περιγραφή προσφοράς :

Η προσφορά μας περιλαμβάνει την παρακολούθηση της τάξης  pre junior ΔΩΡΕΑΝ στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλεξάνδρα Μπάφα» στο Χαλάνδρι. Η προσφορά ισχύει για μια ολόκληρη σχολική χρονιά και αφορά σε ένα παιδί.

 

Όροι & Προϋποθέσεις προσφοράς :

1/ Αυτή η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη προωθητική μας ενέργεια.
2/ Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να δεσμεύσετε την προσφορά είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα προσφοράς πριν τη λήξη της.
3/ Η Εγγραφή είναι δωρεάν.
4/ Τα βιβλία δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
5/ Τα μαθήματα θα γίνονται στη διεύθυνση Βόλου 7 στο Χαλάνδρι.

Λίγα λόγια για εμάς :

Σε αυτό το επίπεδο,παιγνίδια, μουσική, κίνηση και ζωγραφική ενσωματώνονται στο μάθημα, ανάλογα με τις ανάγκες της τάξης, εμπλουτίζοντάς το παιδαγωγικά. Πρόκειται για ένα μάθημα που στοχεύει στην εξοικείωση των παιδιών με την ξένη γλώσσα. Δίνουμε τη δυνατότητα στο παιδί να αγαπήσει τα Αγγλικά από την πρώτη στιγμή μέσα από ένα βιωματικό μάθημα με ήχο,εικόνα και κίνηση. Παιχνίδια, videos, DVDs, μουσική, χειροτεχνίες, story-telling, flashcards, θεατρικό παιγνίδι είναι τα “εφόδια” που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε το σκοπό αυτό.

Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες σε αυτά κινούνται σε θεματικές κατηγορίες, όπως τα ζώα, τα χρώματα κλπ. για τους μικρούς μας μαθητές.

Οι καθηγητές μας έχουν σαν στόχο να παρακινήσουν το μαθητή να ασχοληθεί με τη γλώσσα, να την αγαπήσει και να κάνει την πρώτη του εμπειρία με τα αγγλικά όσο πιο διασκεδαστική γίνεται.

On line εφόδια και διαδραστικός πίνακας παρακινούν τους μικρούς μας μαθητές να σκέφτονται και να μιλούν στα αγγλικά. Η προσέγγιση είναι πάντα βιωματική και έτσι, οι μαθητές εισπράττουν τη γνώση πολυαισθητικά, άρα και πιο αποδοτικά.